Blog peTeava

De Valentine’s Day, fa-i o declaratie ca in filme si poti castiga un Pandantiv USB cu Cristale Swarovski!

Postat de admin pe 4 Februarie 2013 1 comentariu
Va iubiti, dar nu stii cum sa-ti exprimi dragostea? Lasa faimoasele personaje din lumea filmului sa vorbeasca pentru tine. Noi am ales cele mai romantice declaratii de dragoste din istoria cinema-ului.  Tu o alegi  pe cea care ti se potriveste si o trimiti persoanei iubite.

Dupa ce i-ai trimis declaratia, trebuie sa te asiguri ca videoclipul ales de tine aduna si cele mai multe voturi. Poti face asta invitandu-ti prietenii sa voteze.

Daca videoclipul ales de tine aduna si cele mai multe voturi, intri automat in tragerea la sorti pentru premiul cel mare: un USB Memory Card cu Cristale Swarovski oferit de L’Avenue Online Fashion Boutique!

In plus, L’Avenue te asteapta cu o promotie speciala de Valentine’s Day. La fiecare 150 RON cheltuiti, poti alege unul din cele trei cadouri: o esarfa, o curea de piele sau un coler cu margele. Dubleaza-i cadoul de Valentine’s Day numai la L’Avenue!

Intra peTeava si trimite-i declaratia ta!

 

Comenteaza acest articol!

Poti folosi urmatoarele tag-uri HTML: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE
Nume:
Comentariu:
Email: (nu va fi afisat)
Website:
 

Comentarii la acest articol

Nedelcu Andreea Daniela a zis:

Asta e foarte dragut din partea voastra. Dar sunt ingrijorata pentru site-ul asta. Eu m-am ofisnuit cu site-ul asta daca vreti sa stiti.

06 Februarie 2013 11:02

↑ Sus

Aboneaza-te la RSS

Cauta:

Merita sa vizitezi:

Copyright © 2013-2014. Toate drepturile rezervate.

RSS Feed.