Blog peTeava

Un nou homepage si o noua fata pentru peTeava.ro

Postat de admin pe 3 Martie 2013 9 comentarii
O data cu venirea primaverii, aparitia ghioceilor, si peTeava.ro doreste sa infloreasca cu o noua interfata a primei pagini si a meniului superior.

Asteptam parerea voastra.

Comenteaza acest articol!

Poti folosi urmatoarele tag-uri HTML: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE
Nume:
Comentariu:
Email: (nu va fi afisat)
Website:
 

Comentarii la acest articol

ioriatic a zis:

FELICITARI pentru SCHIMBAREA LA FATA !
O intrebare : Ce s-a intamplat cu materialele care au fost incarcate la MUZICA SI FILM / VEDETE? Cum le gasesc daca nu stiu cine le-a postat? Sau, cei care le-au postat si nu le regasesc acum, nu au decat sa le posteze din nou. Ce atata comoditate la ei? Iar utilizatorii n-au decat sa alerge de bezmetici pe carari necunoscute, sa caute pana li se tocesc degetele ! Ce este treaba administratorilor si programatorilor site-ului sa aiba grija sa nu se piarda materialele postat, multe dintre ele foarte apreciate de utilizatori? Si un fel de “observatie”, adica ce am observat. MENIUL mi se pare discret mai sofisticat. Inca o data, FELICITARI, dar cu ghilimele pe ici, pe colo.

04 Martie 2013 00:34

baby56 a zis:

“Schimbarea la fata ” a inclus,din pacate,stergerea de la sectiunea “muzica si film”a unor categorii importante si folosite des de cei care incarca materiale pe teava,ma refer evident la “seriale”(pentru ca sunt inca postate pe site,asa impartite in “n”parti minuscule)si “vedete” pe care eu cel putin ,o foloseam destul de frecvent;va rog sa va ganditi si la acest aspect!Deasemena scoaterea mesageriei personale din bara de sus unde putea fi imediat accesata si vazute noile mesaje,nu imi pare deloc inspirata!Probabil toate acestea tin de “noua politica”a site-ului!

04 Martie 2013 08:58

BlackScreen a zis:

Pentru vedete: Cotiditian ->Vedete
Pentru mesagerie apasa click pe sageata de langa numele tau de sus.

04 Martie 2013 09:31

ioriatic a zis:

Da, am gasit o SELECTIE de VEDETE din ultima saptamana. Este mai mult decat nimic. MULTUMESC !
Contorul de mesaje, acum ASCUNS, va informez ca merge, cum se spune, CU CADERI DE APA, adica ALEATOR. Mi-a indicat astazi un numar variabil de mesaje sau nu mi-a indicat ca am primit decat cand am deschis fereastra desi nu era inregistrat nici unul singur. In plus mi-a contorizat si mesajele trimise, uneori, nu intotdeauna. Sunt, cumva, de vina electronii vagabonzi? Apreciez ca SITE-ul se dezvolta NEGATIV.

04 Martie 2013 21:06

ioriatic a zis:

Contorul imi spunea in dimineata asta ca am primit, peste noapte, 17 mesaje (?!). Am deschis pagina si nu era nici unul singur. De ce mi le-ati sters? Va rog respectuos sa-mi spuneti. Este o forma de “rasplata” ca nu v-am laudat? Sau este forma dumneavoastra de a arata utilizatorilor ca NU VA PASA de EI ?
NOTA ! Intrebarile sunt retorice. Precizez ca sa nu aveti SATISFACTIA ca nu-mi raspundeti.

07 Martie 2013 10:03

HA_NA a zis:

VAIIII !!! AZI DE 8 MARTIE ,NIMIC PE PRIMA PAGINA ??? CE DEZAMAGIRE !!!!

08 Martie 2013 14:27

Nedelcu Andreea Daniela a zis:

Ce dragut din partea voastra! Nu m-am asteptam. BRAVO!

10 Martie 2013 20:18

ioriatic a zis:

Doresc doar sa va multumesc pentru ca ati gasit o solutie pentru a evidentia faptul ca utilizatorul a primit mesaj si pentru ca s-a remediat (asa am impresia),problema contorului, care dadea erori uriase si aleatoare.

30 Martie 2013 19:55

Anisoara a zis:

Buna ziua! Am o rugaminte la dvs, v-as ruga sa-mi spuneti cum sa fac sa scap de reclama de la Fanta care ocupa tot ecranul, sau aproape tot, nici nu-mi pot citi mesajele. Multumesc !

28 Aprilie 2013 13:54

↑ Sus

Aboneaza-te la RSS

Cauta:

Merita sa vizitezi:

Copyright © 2013-2014. Toate drepturile rezervate.

RSS Feed.